Consultanta accesare fonduri europene/guvernamentale/ajutoare de stat/norvegiene

Wisely Projectify ofera nu doar servicii profesionale de calitate, ci și soluții specifice în domeniul managementului de proiect.

Oferim servicii de consultanta in accesare fonduri europene /guvernamentale /ajutoare de stat/norvegiene, la nivel national.

Unul din avantajele noastre, care se traduce intr-un atuu important pentru clientii nostri, il reprezinta colaborarea cu o societate de avocati cu o bogata experienta in ce priveste proiectele de finantari nerambursabile. Aceasta colaborare ne permite sa avem o abordare extinsa a problemelor care apar pe parcursul obtinerii finantarii si a implementarii proiectelor si sa evitam orice neregula in accesarea fondurilor.

Wisely Projectify ofera clientilor sai următoarele servicii, în scopul accesării si implementarii programelor de finanțări nerambursabile:

Acesta este cel mai important pas in ceea ce priveste accesarea unei finantari nerambursabile. Noi ne ocupam de identificarea surselor de finantare potrivite afacerii dvs, in functie de necesitatile specifice si de eligibilitatea ideii de proiect.

Echipa noastră de consultanți colecteaza datele necesare întocmirii dosarului de finanțare, elaboreaza planul de afaceri, întocmeste bugetul si proiecțiile economico-financiare (cash flow previzionat, cont de profit și pierdere previzionat și bilant previzionat), realizeaza studiul de fezabilitate, redacteaza cererea de finanțare plus documentele anexe, conform cerintelor fiecarui ghid în parte.

Aceasta este următoarea etapă in accesarea fondurilor si implică organizarea documentelor si depunerea acestora, conform cerintelor finanțatorului.

In urma publicării Raportului de selecție/ Raportului de contestații în care sunt incluse proiectele aprobate pentru finanţare, AM (Autoritatea de Management) notifică beneficiarul privind decizia de selecţie a proiectului.
In aceasta etapa, echipa noastră oferă asistență in ce priveste clarificările cerute de finanțator (dacă este cazul), precum si în vederea semnării contractului de finanțare.
In continuare, in functie de cerintele specifice fiecarui program, asiguram asistenta in organizarea procedurilor de achizitii, inclusiv in ce priveste identificarea procedurii aplicabile, si, de asemenea, intocmim si depunem cererile de prefinanțare/plată/rambursare.

Dupa finalizarea implementarii proiectului, in perioada de monitorizare, echipa noastra va fi in continuare alaturi de dvs, cu tot ceea ce implica întocmirea rapoartelor de progres, vizite la fata locului, etc.

Dedicati clientilor

Importanta este increderea

Construim parteneriate de lungă durată cu clienții noștrii pe baza experienței dobândite, dar și a dedicării pe care o acordăm fiecărui proiect în parte, atât pe partea de consultanță de finanțări nerambursabile, cât și pe partea de consultanță juridică, acoperind o gamă largă de domenii, cum ar fi: digitalizare, agricultură, servicii, producție, turism, domeniul cultural etc.

finante