Dedicati oamenilor

WISELY PROJECTIFY este o firmă care oferă consultanță de specialitate în finanțări nerambursabile din fonduri europene și guvernamentale.

Partenerii fondatori ai firmei sunt profesioniști care îmbină doua tipuri de expertiză, absolut necesare pentru finalizarea cu succes a unui proiect realizat cu sprijin financiar: consultanță în obținerea de finanțări nerambursabile din fonduri europene și fonduri guvernamentale și consultanță juridică.

Oana Stratulă – partener în cadrul Stratula & Asociații – este avocat cu peste 16 ani vechime în profesie și unul dintre primii avocati care s-au implicat în litigii cu fonduri europene, la un moment în care regulile accesării și implementării fondurilor europene erau înca neclare atât pentru beneficiari, cât și pentru autoritățile de management. Între timp, regulile au devenit mai predictibile însă experiența juridică este nu doar benefică, ci și necesară pentru toate etapele obținerii finanțării, de la stabilirea eligibilității, la răspunsurile la solicitările de clarificări și până la implementarea propriu-zisă a proiectului. Experiența dobândită în asistarea beneficiarilor în litigii de contencios administrativ și chiar în dosare penale ori cercetări în fața DLAF reprezintă un avantaj considerabil, care va permite consilierea adecvată a solicitanților și beneficiarilor în scopul evitării săvârșirii de nereguli.

Isabella Vărășteanu– economist și expert acreditat accesare fonduri structurale și de coeziune Europene, cu o vastă experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene și guvernamentale. Ne diferențiem pe piață prin meticulozitatea pe care o acordăm fiecărui proiect în parte, astfel realizăm proiecte unice, adaptate cerințelor clienților.

Echipa noastră de consultanți îmbină în mod eficient cunoștințele privind condițiile de acordare a finanțării în cadrul diverselor programe (necesare pentru stabilirea eligibilității proiectelor și a solicitanților și implicit pentru analiza șanselor de accesare) cu experiența practică în scrierea și implementarea proiectelor.

La acestea se adaugă expertiza juridică în domeniul consultanței și a litigiilor cu fonduri europene, care prezintă avantajul cunoașterii și a înțelegerii normelor de drept și a jurisprudenței comunitare aplicabile proiectelor finanțate cu fonduri UE.

Îmbinăm profesionalismul și dedicarea în vederea construirii unor parteneriate de lungă durată cu clienții noștri.